Notícies

L’Hospital ha participat per segon any consecutiu amb els BCN Salut Games

Un total de 29 companyes i companys de la nostra entitat van participar en 4 de les 16 disciplines que integraven aquesta 7a Edició dels BCN Salut Games, aconseguint medalla de bronze en Reptes a la natura.

435 euros és l’aportació solidària que la Fundació Hospital de Sant Celoni ha destinat a la Fundació de la Marató de TV3.

 

Avui, els organitzadors dels BCN Salut Games han fet entrega dels premis obtinguts per la nostra participació en l'edició d'enguany.

Els equips De Chill i La Competència, que van participar conjuntament en la modalitat Reptes a la Natura i van aconseguir la tercera posicióhan rebut la corresponent medalla de bronze i diploma acreditatiu.

A més, l'Hospital ha obtingut el trofeu Centre Rei de Reptes a la Natura, donat que ha estat l'entitat que ha obtingut major nombre de punts en aquesta activitat.

Els professionals de la Fundació Hospital de Sant Celoni van participar, individualment o en equip, a les competicions d'Humor Amarillo, Marxa Nòrdica, Reptes a la natura i    Running.

 

BCN Salut Games 

BCN Salut Games és un esdeveniment esportiu en format olimpíada solidària del sector sanitari a la ciutat de Barcelona, organitzat per A32, amb el suport del Consorci de Salut i Social de Catalunya, La Unió i Aces. Els centres sanitaris poden inscriure diferents equips en les activitats proposades. És una competició amateur i oberta a tot el personal dels centres, per tal de fer esport, passar una bona estona i entre tots ajudar a una finalitat solidària.

En total, en aquesta edició 2024 dels BCN Salut Games, que es va disputar entre el 18 de març i l'11 de maig, hi han participat més de 6.080 persones de 51 centres diferents, on cadascun ha fet el donatiu de diners al projecte social de la seva elecció. Enguany, la recaptació total ha superat els 31.000€