Notícies

Arrenca l‘Onada d’agraïments de la colla gegantera de St. Celoni amb la visita a l’Hospital de Sant Celoni

Fent una petita cercavila, el gegantó Mau ha visitat aquest migdia el Centre Sociosanitari Verge del Puig i seguidament ha arribat a l’Hospital de Sant Celoni, on l’esperàvem a l’entrada principal, juntament amb el personal del CAP de Sant Celoni.

La Colla de Geganters i Grallers de Sant Celoni, acompanyants de l’alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia, han iniciat la ruta d’aquesta iniciativa liderada per en Jordi Deumal. Raül Garcia ha manifestat que és un orgull  comptar amb la Colla de Geganters de Sant Celoni per aquest i altres projectes, sempre solidaris, i els ha desitjat molta sort en aquesta ruta sanitària.

Jordi Deumal ha llegit un manifest d’agraïment per reconèixer l’esforç de tota la comunitat sanitària. A continuació ha fet entrega d’un diploma on consta aquest agraïment a tot el personal sanitari que ha donat resposta a la Covid19, a la Directora de l’EAP Sant Celoni, M. del Puig Deulofeu, i al Director gerent de l’Hospital de Sant Celoni, José Antonio Neguillo, els quals han manifestat el seu agraïment per aquesta mostra de suport.

A partir de demà, 17 de setembre, i fins al 7 d’octubre, el gegantó Mau i la seva comitiva repartiran aquesta onada d’agraïments a 43 hospitals de totes les regions sanitàries de Catalunya.

Descarregar el diploma