Presentació

Benvinguts i benvingudes al web de l’Hospital de Sant Celoni, un espai a la vostra disposició per conèixer millor i tenir informació útil sobre la nostra institució. Una organització referent en serveis de salut especialitzada i social de qualitat del Baix Montseny.

La nostra vocació de servei i compromís amb la societat ve de lluny. De fet, la Fundació Hospital de Sant Celoni és la més antiga de Catalunya, documentada des del 1170. En aquell moment Sant Celoni comptava amb dos hospitals: el primer fou el de Sant Nicolau que tenia cura dels mesells o leprosos i el de Sant Antoni Abat que acollia pobres i tots els malalts. Els dos centres van tenir una vida independent fins el 1538.

Al llarg de la història l’Hospital ha passat per moments complexos i ha viscut dificultats, superades sempre pel compromís del territori i el seu sentiment de pertinença amb el servei i la institució, la resiliència i adaptació als canvis de l’organització. I, la qualitat i capacitat de treball dels seus professionals, ànima de la institució.

Gràcies a l’esforç col·lectiu, avui dia tenim un hospital modern, implicat amb el territori, amb capacitat d’innovació i visió de futur. Una institució centrada en les persones, que aposta per la qualitat assistencial, la formació contínua, el treball en equip, l’intercanvi de coneixement i les aliances i amb una clara responsabilitat social. Un hospital compromès i identificat amb la comunitat i el medi ambient.

Esperem que aquest espai us sigui útil. Endavant!

Raül Garcia Ramírez
President